Intensivkurs Körkort i Åmål & Säffle

Ta körkort med våra intensivkurser

Vårt koncept är att alltid försöka överträffa kundernas förväntningar och att genom ett bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. Hos oss handlar det inte bara om utbildning utan även om nöje. Du ska känna glädje varje du ska till vår trafikskola. Med hjälp av lättkörda VW Golf som övningsbilar och trafiklärare med gedigen kunskap kan vi garantera dig den bästa och mest prisvärda utbildningen. 

Intensivkursen är en effektiv utbildning som ger ett bra resultat och skapar trafiksäkra förare. Vi anpassar utbildningen efter dina behov och önskemål för att du ska få ut det bästa av utbildningen. Våra intensivkurser har hjälpt elever från Åmål, Säffle, Göteborg, Kungälv, Kungsbacka, Mölndal, Uddevalla och andra städer runtom i Sverige. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att ta ditt körkort.

Kontakta oss

Vad ingår i en intensivkurs för körkort?

När det gäller att få ditt körkort i handen utan onödiga fördröjningar, är vår intensivutbildning ditt bästa val. Hos oss får du möta erfarna instruktörer med stort engagemang och pedagogik inom intensivkurser. De vet precis hur man ska lära ut på det mest effektiva sättet med en begränsad tidsram. Vi ser glädjande på våra snabba resultat som intensivutbildningen ger. Många av våra elever som har valt en intensivkurs körkort har lyckats klara sina prov inom en mycket kort tid.

  • Grundläggande Körutbildning - Här får du all den grundläggande kunskapen du behöver för att bli en säker och självsäker förare.
  • Risk Tvåan - En viktig del av varje körkortsutbildning. Vi ser till att du är fullständigt förberedd för "risk tvåan" och kan hantera alla möjliga vägsituationer.
  • Praktisk Körträning -  Med vårt intensivprogram får du mycket tid bakom ratten, vilket ger dig den praktiska erfarenheten du behöver för att klara körprovet.

 

Alltid gratis boende

Boende ingår alltid i våra intensivkurser, så att du kan fokusera på utbildningen.

Kvalitetssäkrad utbildning

Vi är naturligtvis medlemmar i STR. Detta garanterar en kvalitativ och seriös utbildning enligt Transportstyrelsens föreskrifter.

Personlig service

Vi strävar alltid efter att erbjuda Dig känslan av unik service och en personligt anpassad utbildning.

Skriv in dig till våra utbildningar

Intensivutbildning
Teoripaket
Riskettan (halkbana)
Risktvåan
Handledarkurs
Hyra av bil vid prov/uppkörning
Körlektion 2 timmar - Tungt släp - B96 / BE
Teoripaket Tungt släp - B96 / BE
MC-paket
Körpaket MC
MC Körlektion 60 min
MC Körlektion 30 min
Teori MC
MC Riskettan
MC Risktvåan
Moped Klass 1
Moped Klass 2